Přípitek „maršal Malinovskij“ nezkoušejte! Aneb perličky z pojistných hlášení 2016

prosince 31, 2016

Pojišťovna Aegon řeší až stovky pojistných událostí ročně. Někdy se však jedná i o velmi neuvěřitelné příběhy. A tak se naši likvidátoři setkávají s nehodami při přípitku „maršal Malinovskij“ nebo úrazy, které způsobil hodný vietnamský kanec či divoký kohout. Přinášíme vám výběr toho nejkurióznějšího, co klienti uváděli v pojistných hlášeních za uplynulý rok.

„Při krmení slepic jsem se pokusil odrazit útok kohouta odkopnutím, pták se však ukázal být tvrdším, než jsem předpokládal."

„Při přípitku „maršal Malinovskij" jsem na sebe rozlil hořící alkohol a způsobil si popáleniny druhého stupně."

„Seděla jsem na zahradě, přišel ke mně cizí kocour a kousl mě do ukazováčku na pravé ruce."

„Po příchodu na WC jsem upadl a poranil si hlavu o podlahu toalet. K úrazu došlo při cestě za účelem vyprázdnění."

„Při nahlášené rekonstrukci se řemeslník omylem proboural zdí k sousedovi. Ten po pár minutách mlátil na mé dveře a po otevření mně napadl škrcením a ležel mi na zádech."

„Šla jsem kamarádovi nakrmit hodného vietnamského kance, který zvedl hlavu, přiskočil a ostrým kančím zubem mi roztrhl ruku."